VR Group tiedottaa > Muutoksia lähijunien kesäaikatauluissa
|

Muutoksia lähijunien kesäaikatauluissa

VR:n lähiliikenteen aikataulut muuttuvat 31. toukokuuta. Pääradalla I- ja K-junien vuoroja harvennetaan. Oikoradalla Z-junien lähtöajat Lahdesta Helsinkiin muuttuvat hieman myöhäisemmiksi joka päivä klo 16 jälkeen. Rantaradalla vain muutamien junavuorojen aikataulut muuttuvat. Vantaankosken radan aikatauluihin ei tule muutoksia kesän ajaksi. Kesäaikataulut ovat voimassa 15. elokuuta asti.

Pääradan lähijunista Helsingistä Tikkurilaan kulkevien I-junien ja Helsingistä Keravalle kulkevien K-junien vuorot harvenevat arkipäivisin ruuhka-aikoina niin, että junat lähtevät 15 minuutin välein.

Riihimäen R-junien aikatauluista muuttuu vain Riihimäeltä Helsinkiin klo 21.52 lähtevä vuoro viisi minuuttia myöhäisemmäksi. Muiden pääradan lähijunien, eli G-, T- ja H-junien aikataulut pysyvät ennallaan.

Oikoradan Z-junien lähtöajat Lahdesta klo 16 jälkeen muuttuvat nykyisistä lähtöajoista kuusi minuuttia myöhäisemmiksi. Muutokset johtuvat radan perusparannustöistä.

Helsingistä Leppävaaraan kulkevilla A-junilla ei ole kesäksi tulossa muutoksia aikatauluihin.

Muiden rantaradalla liikennöivien lähijunien (E-, L-, U-, S- ja Y-junien) aikatauluihin on tulossa vain muutamia muutoksia, jotka tekevät kulkuajoista nykyistä yhdenmukaisempia.

Vantaankosken radan M-junien aikatauluihin ei tule muutoksia kesäkaudelle.

Takaisin uutisiin