VR Group tiedottaa > Junia korvataan linja-autoilla Pieksämäki-Kuopio-välillä 4.6.-12.8.
|

Junia korvataan linja-autoilla Pieksämäki-Kuopio-välillä 4.6.-12.8.

Pieksämäki–Kuopio-välillä korvataan junia linja-autoilla 4.6.–12.8. klo 9–17 ratatöiden vuoksi. Järjestelyt koskevat päivisin neljää junavuoroa suuntaansa eli yhteensä kahdeksaa vuoroa. Joillekin vuoroille on järjestetty suora korvaava linja-autoyhteys Jyväskylän ja Kuopion välille.

Korvaavat linja-autokuljetukset lähtevät rautatieasemilta. Linja-autot ja niiden lähtöpaikat on merkitty VR-tunnuksin ja opastein. Linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja ja matka-ajat voivat pidentyä. Osa jatkoyhteyksistä katkeaa Kuopiossa.

Korvaavissa linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput käyvät. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa. Polkupyöriä linja-autoihin ei voi ottaa.

Lisätietoja liikennejärjestelyistä ja aikatauluista saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta 0600 41 900 (1€/puhelu + pvm) sekä Internetistä www.vr.fi. Korvaavien linja-autojen aikataulut näkyvät VR:n painetuissa aikatauluissa sekä nettisivujen matkahaussa.

Liikennejärjestelyt johtuvat perusparannustöistä, joita Liikennevirasto teettää Pieksämäen ja Kuopion välisellä rataosalla.

Takaisin uutisiin